Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Titta dig i spegeln och säg att det här inte är du!

Alla som inte tycker som oss

tycker vi illa om förstås

Speciellt om vår sanning blir ifrågasatt

den som inte kan försvaras på ett hedervärt sätt

 

 




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-18 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP