Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Imaginära tal

Slumpen skördar sina offer
i den imaginära enhetens
oändliga upprepning
Insikten slår mot verkligheten
Ord står mot ord
Sakta försvinner verkligheten
in i fantasin




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 388 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-04-19 15:29



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Slumpen får vi leva med! Den får ses som det oförutsägbara. Men det finns en verklighet. Och den kan vi krydda med fantasi!
2021-04-20

    Sefarge VIP
Spännings drivande tanke skrivelse!
In och utkommande känslor
Och fantasin kryper (ibland)
Ut ur verkligheten
För att människan
Skall orka över
-leva?
;)


2021-04-19

  Den filosofiske poeten VIP
Fantasi är inte dagdrömmar, utan det är vakna nattdrömmar.

2021-04-19

  ULJO
Klockrent detta.
2021-04-19

  Öknens Ros VIP
Allting är relativt, utom de som bestämt sig för att någon taga livet av.
2021-04-19

  Marita Ohlquist VIP
Bra formulerat!
2021-04-19

  Stefan Tho VIP
Så sant!

2021-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP