Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gabrielle

två blickar möts
leende växlas
två gånger log du mot mig
det var som om vi känt varandra
länge, i en evighet
som om vi var förälskade
den sortens blick gav du mig

du var vacker
blond med fina ögon
och ett leende
som jag drunknade i

detta får bli en liten efterlysning av dig
var är du?
jag kan inte glömma dig.

t.v kallar jag dig gabrielle.

gabrielle, på ica, du stod bak mig i kön
hör du mitt rop så vet du
vet vem jag är




Fri vers av xxxena
Läst 224 gånger
Publicerad 2006-07-23 11:09



Bookmark and Share


    TigerCia
hihihihi
Hoppas hon är inne på poeter då :)
2006-07-23
  > Nästa text
< Föregående

xxxena
xxxena