Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmars land

Drömmars land
var mitt Samarkand
där älskade jag och log
men fick till sist nog.

Vände hem igen
till verkligheten

Drömmen finns kvar
i mina ensamma dar
Jag tar fram den i bland
och lever i leendets land




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-20 18:44



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Härlig text!
2021-04-21

  Feliaxel VIP
Fint att ha drömmar
2021-04-21

  ULJO
Skönt att det finns ett drömmarnas land.
2021-04-21

    Lena Staaf VIP
Visst behöver vi drömma men även leva i verkligheten. Lagom dos av båda!
2021-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP