Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sola bak lagårdstak

bak lagårdstak
niger sola

blygt leende
åt skuggans smygsteg
i mossan

så tyst bidar isen sin tid
medan molnen omges
av en strålande aura

i toner badar al
asp och björk

från talgoxe koltrast
sädesärla och trädkrypare

stilla står där ensamt rådjur




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-04-23 21:54



Bookmark and Share


  Margit Grell
Naturens skådespel.
Lekfulla, spelande rader.
2021-04-27

  Susen VIP
Mjuk och varm poesi som skapar ett bildspel framför ögonen
2021-04-25

  Kajan VIP
Varligt skildras vårens ankomst, närmast omärklig är dess vandring vilket speglas väl i dikten; nedtonad och skön poesi.
2021-04-24

  BenGust VIP
Två smygsteg fram, ett tillbaka. Våren är ombytlig, solen blygt leende.

2021-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP