Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
8 april 2020


Barnet slår i manshjärta

Solen skiner över öppen sjö,
intill susar mossig barrskog.
Frihet och barfotagräs.

Ovetskapens moln bleker
tiden till svarta hål,
avlar glömsk förvirring.
Dunkel och strama skärp.

Åska bränner skogens vall,
sjön står ofärgat orörd.
Nytt gräs frodar vuxenbarnsfot.

Skogsmossan vilar.
Åskgräset förlivar.
Molnsjön andas.
Barnet slår i manshjärta.




Fri vers av KPJ Sundquist VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-26 22:26



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det här var fint skrivet.
2021-04-27
  > Nästa text
< Föregående

KPJ Sundquist VIP