Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gräv där det gör ont mest

Det är vad du innerst inne vill
att plöja i de gamla sår

Där du står
dina sår
de nya
de som stått i träda
de är alla mogna
svarta av fukt och värma

Det är lönt att plöja hårt och utan förskoning
nu är vår för en helt annorlunda sådd

Du har fått fröer i din hand
av en sort som aldrig någonsin du sett förinnan

Och det är inte alls så långt kvar till skörd
som du i mörkaste vinter vill minnas




Fri vers av Oak VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-30 22:59



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Puh, laddad, hotande, och ändå positivt utlovande!
2021-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Oak VIP