Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge fan i att tro att livet inte är någonting vackert

Livet suger och är helt utan mening
men ge fan i att säga att det inte är förbannat vackert

Din tro betyder någonting
den är det viktigaste verktyget som du äger

Du fick den till skänks
att göra med som du vill

Tvedelad är eggen
lika skarp ändå

Om du vill skära ditt eget skin i tu
vänd på bladet lika vass ändå

Vänta en stund
där ute på strandkanten

Vänta så reser den sig nog ändå
om inte för dig
så med dig




Fri vers av Oak VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-01 00:32



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Fin tvetydighet i avslutningen!
2021-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Oak VIP