Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslokyla och känslosvall

Känslokyla och
Känslostorm
De är ytterligheter
Som inte passar
Vår norm
Kall som en fisk
Och kolugn
När något skall avgöras
Het som en ugn
Och långtifrån lugn
När det skall älskas
Dock kyla och svall
Är på gränsen till
Förfall




Fri vers av Gunnar Barkenhammar
Läst 110 gånger
Publicerad 2021-05-07 11:03



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Intressant text och tanke; tänker mig att ytterligheter bor granne med kaos..
2021-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar