Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Räddningen


Bortom nöden
Finns räddningen och
Kanske en frälsare
Det är en fråga
Om tid och trångmål
Om att streta och hålla ut
Om att bita ihop och
Att vara ihärdig
Om att aldrig ge upp




Fri vers av Gunnar Barkenhammar
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-08 13:51



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Fint flöde i texten och tänkvärt innehåll!
2021-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar