Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tankar, prosa, free speech


Livets guld

Naturen ger oss det vi behöver
Hon ger oss livet
Med vädrens medel sköter hon om moder
Jord
Solen värmer, föder energi kraft o liv
Universum stödjer vår existens och skapar
Möjligheter för liv
Dynamiken i skapelsen genererar
Föd mig låt mig leva i evighet i Universum
Lev varje dag
Föd detta vidare
Då kan allting leva
LIVETS GULD
Universum




Skapa | Skriva av Veronica Andersson Larsson
Läst 65 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-10 03:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Veronica Andersson Larsson

Senast publicerade
Livets guld
* Se alla