Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Småler

Känns som om kanske.
Vindar av det vackraste.
Ändå drog förbi.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 327 gånger
Publicerad 2021-05-13 22:27



Bookmark and Share


    Louise Sahlberg
Wow. Denna berörde mig. Tack. Sluta aldrig skriva.
2021-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP