Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vattenreva

någon har gjort
en stor reva
mitt på sjön

som en svart vak
i vattenytan

ur vilken fiskarna
stiger upp i rymden
som såpbubblor

små vågnålar tråcklar
febrilt
syr igen bristningen

gråmanteln sluter sig




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-05-14 14:52



Bookmark and Share


  Seasons VIP
Kreativt bildspråk!
2021-05-15

  BenGust VIP
Vatten är en rikhaltig källa att ösa
associationer ur, som din text visar prov på.
2021-05-14

  Kajan VIP
En intressant text som skapar fria bilder; får mig att tänka på ”verklighetens” ibland flytande gränser.
2021-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP