Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En siffra flög ur tiden

Jag har alltid trott mig att bli känd över en dag.
Att få göra entré på allas läppar för ett slag.
Fast inte trodde jag att denna dag
skulle bliva min sorti.
Som en siffra flög jag ur tiden likt ett bi.
När A Tegnell som hastigast nämnde mig förbi.




Fri vers av C.
Läst 115 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-14 14:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

C.