Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pimpad fågelholk

Gammalt hö hämtas

till sädesärlans rede

Pimpad fågelholk




Bunden vers (Haiku) av Elinor Sörensson VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-15 12:37



Bookmark and Share


  Niliboy
Ja vi vårdar ärlan, mitt gamla släktnamn!
2021-05-24

  Larz Gustafsson VIP
Skator och örnar är värst. De bygger bara på tills det blir ett superstort bo.
Vet inte om de egentligen slutar...
2021-05-15

  BenGust VIP
Redet blir ombonat.
2021-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP