Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Februari 2019


Breathtaking beauty

Every moment has
breathtaking beauty,
yet most moments
are spent breathing.




Fri vers av KPJ Sundquist VIP
Läst 39 gånger
Publicerad 2021-05-17 23:47



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Ha!
2021-05-18
  > Nästa text
< Föregående

KPJ Sundquist VIP