Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fiendskap

Fiendskap
Är en fråga om val
Dina fiender väljer dig
Du väljer dina fiender
Du kan välja bort
Och de kan välja bort
Du kan förlåta
Och det kan kanske
Också de
Vi är båda beredda
Att skada varandra
Fysiskt och/eller psykiskt
Hur våldsam
konflikten blir
Beror på
Hämnden är ljuv




Fri vers av Gunnar Barkenhammar
Läst 120 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-18 10:12



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Ack så rätt
"Insett"att
Bli pålurade
Konflikter av
Maktens olika
Elitstyrkor.
;)

2021-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar