Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en text, som ska bli en låt till hösten.


Inte ens speciell!

Jag vet det är tufft, när det tar slut o man blir alldeles ensam
Man tror allt är över, för att ingenting längre finns kvar
Man tror att den andra ska ändra sig o välja att komma tillbaka
Men man vet att det sällan blir så, får försöka att klara sig själv

du är inte unik... inte ens speciell,
för det är många som har det som du.
o i nästan alla fall går det bra....... till slut

Kanske är du ledsen ett tag o skriver några brev om dina känslor.
Breven läggs i ngn låda nånstans, i kevert utan ngn adress
Men en morgon, när du stiger upp, så känns allting nästan som vanligt
O du är redo att börja om på nytt... men bara med små, små steg




Fri vers av MrMacGowan
Läst 144 gånger
Publicerad 2021-05-19 18:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MrMacGowan
MrMacGowan