Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sol Sonett

...är väl äran stor och skön 

livets grannlåt står runt ett krön 

blint de kvider en talfylld platå

Kärlek säger älskling

jag vill inte gå

Så hjärta mitt hör då mitt val 

Om du vill så stanna kvar

nu snart är här blom i syreners doft 

en  full lyckas ljuva rymd blir

aldrig så bara själsligt stoft

 

 

 

 

 




Bunden vers (Sonett) av Songbird VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-05-20 00:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP