Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Paradiset egentligen


Livsgläntan

Livsgläntan

I den soligaste livsgläntan
föddes du
och med marginal
hinner du med allt
vad universum önskade dig




Fri vers (Fri form) av HRoger Simonsson
Läst 491 gånger och applåderad av 9 personer
Utvald text
Publicerad 2021-05-20 18:58



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Texten är påminner litet grand om en annan poet, jag glömt signaturen på just nu... hmmm
2021-08-29

  surface to air
Fint och hoppfullt
2021-05-22

  Monica Lindgren
Då är " duet "en lycklig person! Fin dikt!
2021-05-22

  stormengudrun VIP
Den här gillar jag:-) Det finns en plats för oss var och en i universum :)
2021-05-21
  > Nästa text
< Föregående

HRoger Simonsson