Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorg

Du gör så att det svämmar över
sluta gråt, snälla sluta.
Men tårarna fortsätter rinna,
tillslut har jag skapat en ocean omkring mig
och jag drunknar i sorgen.




Skapa | Skriva av E.d
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-21 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E.d