Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid och väntan

Väntar vi oss något gott
Går tiden långsamt
Förväntar vi oss
Något obehagligt
Går tiden snabbt
Ibland vill vi kunna
Stanna tiden och
Ibland vill vi att
Den rusar
Men tiden
Den går
Sin gilla gång




Fri vers av Gunnar Barkenhammar
Läst 108 gånger
Publicerad 2021-05-22 09:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar