Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jordreva

Jordrevan klyver
nyböljande gräsmatta

en sargande gräns
mellan nuet och
vad som här varit

mellan svalornas
vajande ledning
och luftens tomhet

som om ett tidsskrev
dragit med sig
skogens drömmar

kvar en navelsträng
av äggskalstonad sten

vag länk mellan världar




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-05-22 09:30



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Jordrevans härliga timjandoft och ögonblådjup men med tendens att sprida sig in i svalans vingfärd.
2021-05-22

  Nanna X
Härligt filosofisk och vårlig dikt!
2021-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP