Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blå melankolisk nerv

när natten kommer på

blir det inget av oss två 

när drömmar sätter in

ligger du som ett minne

Mjukt emot min kind

I soluppgångs konsert 

skall jag sjunga visor

Om alla de gånger jag önskade du var här 

 

När livet når lite längre fram

skall jag tänka dig i min famn

när litet blivit stort

när kärleken knackar på din port

då bär jag dig hela vägen fram

ger dig trygghet att hålla i någon annans hand

 

När livet i lätt sommarregn slår ut sina blad

Skall jag vissla visan som alltid gjorde dig glad 

Att bara vara och lära av det som livet ger

Sorg och glädje medans jag ännu ber

Livet var solen och tiden med er

 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-09-09 11:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP