Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farligt farligt

Jag går med högklackade, ja
då vickar man på rumpan så bra.
Så tight som möjligt ska det va
allt skall synas mycket bra.
Så mycket bart som det bara går
skönt befriat från allt hår.

Läpparnas färg skall lysa klart
locka till kyssar såklart.
Ögonbrynens svarta färg som kontrast
lockar till ögonkast.
Smycken som glittrar härligt
skall fresta begärligt.

Urringning djup och fin,
skall locka männen att titta därin.
En frestande makeup
lockar varje manlig tupp.
Allt som låter sig göra
för att mannen förföra.

Frestelsen är ett hot
som är svår att stå emot.
Men sänk din blick min vän
titta inte in i ögonen,
det kan vara farligt
bäst att ta det varligt




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-05-24 13:24



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Så klart att kvinnor ibland vill dra blickar åt sig eftersom män ofta dras till en vacker yta. Men en del män har inte förstått att det inte betyder att kvinnan skulle vilja bli sexuellt trakasserad.
2021-05-25

  AiA Maria den fria

Allt
ligger
i betraktarens ögon

Tänker
vi ser olika

Ögon som möts
skapar en helt annan bild

Möjligheter finns
i att se bortom ytan

Tack!
2021-05-25

  Marita Ohlquist VIP
En fresterska på hög nivå
att röra kan vara farligt
bäst att i smyg bara titta på.
2021-05-24

    Sefarge VIP
Jaa tur att Kungskobror
Klarar sig utan högklackat
Eller?
;)
2021-05-24

  ULJO
Många gånger får tjejer skylla sig själva. Lite väl utmanande klädsel. Finns idioter som utnyttjar utmanande läge.
2021-05-24

  Öknens Ros VIP
En blick, ett ögonkast
Sedan är du fast
Vad betyder väl ett skal
Om kvinnan är sval
Ögon speglar kärleks språk
Då blir det ej nåt bråk

2021-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP