Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Saxat ur "Baktankar"


TJÄNSTEFEL

Att utan förfrågan erbjuda någon
en tjänst under ett yrkes tjänsteut-
övning,
och sedan komma och kräva betalt
i efterhand är ingen tjänst som för-
medlar gentjänst utan snarare oför-
tjänst tjänst vars ansvarige tjänste-
utövare borde avskedas för tjänste-
fel.

~




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 131 gånger
Publicerad 2021-05-27 06:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP