Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Som bara blåregn kan.. (eget foto)

Rhododendronbuskens
knoppar
syns så frusna och små i regnet

Förbereder sig fyllda av förväntan

Lite för kallt ännu
Lite för mulet och grått

I väntans tider hänger blåregnet
över spaljén

Färglöst ännu
med glasklara droppar rinnande
ner utefter varje knastertorr slana

Väntande, längtande
som bara ett blåregn kan..




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-27 08:13



Bookmark and Share


  ULJO
Blåregn så vacker
2021-05-27

  Kungskobran VIP
Längtan längtan åter längtan
2021-05-27

    ej medlem längre
Fin dikt men vädret skiftar
2021-05-27

  alicja lappalainen VIP
I väntans tider hänger blåregnet
över spaljén
EN FOTOGRAFISK BILD AV NATUREN
2021-05-27

  Larz Gustafsson VIP
Men lita på att det ljusnar.
2021-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP