Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
13 oktober 2019


Bakom syns fotspår

Bakom syns fotspår,
vem som gått vet jag ej.

Men han berättar vem.
Han säger att jag är.
Vad vet jag ej.
Han säger det är okej.

Jag går och går,
utan fotspår.

Vilsen, utan fötter.
Jag är ett träd utan rötter.

Han försvann.

Kvar är jag
som skapar fotspår.

De tillhör ju mig.




Fri vers av KPJ Sundquist VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2021-05-29 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KPJ Sundquist VIP