Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klassisk valtaktik

Halvsanningar,
överdrifter,
avsiktliga missförstånd,
misskrediteringar,
hot,
löften





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Kungskobran VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-06-03 12:24



Bookmark and Share


  ULJO
Politiker i nötskal
2021-06-03

    Sefarge VIP
Belysande Brandfackla!
Olika partier samma
taktik?

2021-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP