Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri

Jag äger ingen,
ingen äger mig.




Skapa | Skriva av Carl-Hugo Andersson
Läst 161 gånger
Publicerad 2021-06-05 12:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl-Hugo Andersson