Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Trädet är troligen hundra år


Rosenhagtorn

Du vackraste bland rosor
du gläder mitt hjärta
du doftar kärlek
år efter år
trots din höga ålder
mitt kärleks träd




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-06-08 17:09



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

Rikedom
i allt kärlek är

Tack!
2021-06-10

  Marita Ohlquist VIP
Underbar hyllningstext till ett gammalt träd som trots sin ålder sätter knoppar som slår ut i full blom.
2021-06-09

  Öknens Ros VIP
Så livskraftig och skön denna blomma, med hyllningsdikt därtill.
2021-06-09

  ULJO
Fantastiskt träd
2021-06-09

    Sefarge VIP
Vacker sinnlig
Naturglädje!
Rundhagtornets
Fägring vid
Torpar-ruin bara
att njuta av det
åh.
;)
2021-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP