Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Vad minns ett minne. Av Marcus Briheim 2021-06-09. 'Maybe I wait to another time, maybe on a friday I waste a dime'. Citatet är taget ur egen fatabur.


Kommentar på en text (2620) Rick




So att talk ett other språk
that känns like to bli out and åk
the vill show hur a människa can tänka
there vistas then änke like änka
and på some egen way kan walk...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2023-09-06 01:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
riktigt strängsch allsou-p kännes tickles in dass smajlgroups
2023-09-06
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP