Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration: Med solen i zenit av Lottie Ålhed


Tur och retur

När cirkeln är sluten kommer ingen ut
då är allting slut,
farväl adjöss min gamle vän
vi ses i himmelen
där får vi vila oss ett slag
tills allt är i lag
då skickas vi hem till jorden igen
farväl adjöss du sköna himmelen




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-06-13 18:15



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Kul att kunna inspirera. Nu blir dikterna
som cirkulerar flera.
2021-06-13

  ULJO
Livet är en cirkel.
Den har inget slut
2021-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP