Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hade just is i magen, fast det ett tag kändes som om det aldrig mera skulle gå att kunna gå in här i klubben och verka, läsa, något förstärka eller bara som hungrigt matt sitta och jäsa...


Ett rim behöver inte vara en sång






Ibland det gäller att ha is i magen
stundom är bidrag bland vinnande förslagen
då kan sången stiga i strupe och sinne
i högstämd sommar får en sitta inne
om feber stiger såväl ute som i tagen...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-18 20:21



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Jag får en vemodig känsla av detta rim eller denna ickesång.
2021-06-19
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP