Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så underligt och stort

Älskade son
älskade värld
med en sång, du aldrig hör
försöker nå
över skogen över hav
ditt hjärta
men mitt är så svagt
så tacksam
innerligt
och så ömt

badda ditt knä
torka bort tår
vara din ö
dina vägar till sol

älskade barn
älskad in i evigheten
med ett brev du aldrig får
försöker ge
in i hjärtat in i ögonen
din storhet
men min är så liten
underligt
och så tomt

lära dig att läsa
öppna boken
vara dina ord
ditt universum
genom texten

älskade son
jag är patetisk och smärtsam
jag vet
att du vet
du är mitt allt
och du skrattar och ler
när jag gråter
samtidigt som du andas din mamma
genom ljuset
och jag springer i en skog
kan inte be
att du ska lära mig att bli ensam
och fjärrsam

när du är här
är jag så liten
så underligt och stort
du ger en kram
och jag hör hur ditt hjärta låter
mig att se
känna
att jag finns kvar.





Fri vers (Fri form) av Gudinnan VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-19 12:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gudinnan
Gudinnan VIP