Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sommar

*

hon hade blivit lämnad vid vägkanten. utkörd naken. regnet kom.
hon frös.
det var inte tid att ställa frågor, hon måste rädda sig. en svart volvo kom och hon lät den fara. hon tittade uppåt och såg att himlen var som vanligt, hon tyckte den borde vara annorlunda. trädtopparna såg på henne och hon undrade om de brydde sig om henne. hon såg ett rådjur med tre kids springa över vägen. när de kommit över på andra sidan och in på ängsområdet, stannade hon, vände sig om och såg på henne, människan, en lång stund innan hon fortsatte bortåt in i skogen tätt följd av sina tre kalvar.




Prosa av Annie b'larsson VIP
Läst 664 gånger och applåderad av 16 personer
Utvald text
Publicerad 2021-06-22 22:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Man undrar vem det var som såg allt detta, kanske rådjuret eller någon annan. En människa? Fantasin berättar sanningen…
2021-07-22

  Kajan VIP
En ögonblicksbild som är skarp, bra skrivet om utsatthet.
2021-06-27

  Susen VIP
Starkt som griper tag om hjärtat. Bra skrivet
2021-06-25

  Poesia VIP
Hopp i det hopplösa ändå. Tycker om hur hon blev sedd i sin utsatthet, ändå inte helt ensam.
2021-06-24

  Gunwale VIP
Ett vägval ...
Väl valda ord hela vägen!
2021-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP