Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Uppslitande förlopp

koltrastarna då fara råder
väsnas som ett brandlarm
hörde grannarna var ute och stack upp en arm
undrade fara på färde?
deras katt hade nästan knipit en gående koltrastunge
det som inte fick hända hände nästan
begravningslik tystnad råder

vi som hade det så trivsamt i vår lilla vrå
med visslande och sången och korridorsnacket
hur går det nu med maten till de små
har alla gömt sig i häcken
outhärdlig pina hoppas de sig hämtar
släckte lampan bums
och somnade
en kopp cappucino var ett måste
för vrida igång klockan igen

och den här krabaten som satt på grindkanten
tog till flykten
vart nog för stökigt då jag vattnade

inte roligt alls klokuggla kram<3


Halleluja nu hörde jag på avstånd
koltrasten
håller tummarna så de blöder







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2021-06-24 17:04



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hoppas du får en lugn midsommar
älskade klokuggla

jobbar vidare ska så mera frön
framsidan fortsätter obekymrat oavsett
helg eller söcken
stod och målade ett vardagsrum på julafton
2021-06-24
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP