Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bäste herr Vägvisare


Är det till att vara strakbent
för att peka bra
glädjande finna guldkornen i sanden
men visst finns det de
som liknar en hönsrumpegump
över fynden
och ständigt spelar de cittra
så kan det gå vid klädbyten
Där var jag vänlig din skit

alltid gulligt liknas vid en morsa
behandlar alla lika, utom de som gräver gravar
för sina "morsor"

---
bedrövligt bara förnamnet en vandrande hund
berättade om koltrastparet som byggde bo
ovanpå deras vedhög
och ungarna som skatorna hackat ihjäl

jag sade du får näta in!

alla är vi olika, alla vill inte lägga två strån i kors
oavsett människor eller djur, då det gäller livet

Har människan blivit en stor egoist eller för bekväm
eller en kombo av de vanartigas brödraskap




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2021-06-25 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP