Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet på ön

Jag bor på ön
den är lugn och skön
Befriad från stadens stök
bakar jag bullar i mitt sommarkök




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-06-25 12:12



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Mm...bullbak, så gott!
2021-06-26

  SatansSon VIP
ät.
2021-06-25

  Tomas Karlsson VIP
Mys! :-)
2021-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP