Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2021.06.26 lördag


Grusvägen till båten

 

Hej, rytmiska regn
dina tårar strilar över vemodet
Med grönskande tankar
vadar jag ut i frihetens skog

Myggorna jagar ifatt min kropp
och sommaren döps i åskans ankomst
Det är nu jag saknar
mig själv och torra skor

Snart kommer midnattsljuset
om jag bara visste hur tussilago såg ut
och smörblomma
Nedstänkta pölar kantar
grusvägen till båten

Se, nu står sommaren i full blom

 




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-06-26 16:12



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Stämningsfull.
2021-07-08

  SatansSon VIP
snart september. då trivs jag som bäst.
2021-07-01

  Solweig Jansson VIP
Man anar ett mörker under den skira grönskan - fin stämning och fina bilder !
2021-06-30

  Peter G VIP
Mycket sommarkänsla här och sådär lite vankelmodigt som den svenska sommaren ofta är!

Fint!
2021-06-28

  Sparvögat VIP
Vemodiga ord i fager klädnad…
2021-06-27

    ADI Nehlin
Vemodsvackert!
2021-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP