Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto från skärmen "den stora älgvandringen"..tack för idag älskade klokuggla kram<3


Kan du höra andetagen

 

då älgkon simmar över floden

och fraset då bogen klyver vattnet

kan du se hur hon växer

som vålnad ur vattengraven

kan du höra ljudet från klöven

klivet på klapperstenen

 ser du hur spegelytan brister 

då hon tjocka pälsen rister

Kan du se och höra allt det där, då är du som jag

då lever du med varje andetag




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 85 gånger
Publicerad 2021-06-26 18:04



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
;)
2022-07-17
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP