Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tusenmilamarschen - löddrig humor


till sist tröttnade den och somnade in
före maskin lade av och kortslöt varje fas
hade den muntert löddrat och sköljt
buken var full, den oavslutade tvätten
även om någon sökte kicka igång den
startade motorn ens inte med gas
istället hängdes tvätten på strecket
där den fnittrade fladdrade i brisen
över den påkomna krisen
strecket hade hängt bortglömd av modäniteten
men så fallerade faciliteten
undra på mungiporna sig sträckte
ända mot himlen de räckte

Visst har vi det bekvämt med våra apparater
men outslitliga är de inte
då får vi beroende ställa oss i kön
och handlar´n för oss släcker ljuset
av det hialösa priset

Godmorgonkram älskade uggla<3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 91 gånger
Publicerad 2021-06-27 06:16



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Rolig
2022-08-11

  morgonstjärna VIP
Indeed
2022-03-29

  morgonstjärna VIP
Att ta en powernap är livsfarlig tåget kör över stackaren som ligger fastbunden på rälsen!
Bevare mig väl tur en har lågt blodtryck
ni kan ge vem som helst stroke!
2021-06-27
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP