Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är en I-man

Jag är en I-man
och är inte särskilt human
kvinnan skall hållas hårt

Livet för henne är svårt
hon skall lyda som en slav
helt utan krav
göra allt som hennes make ber
och helst ännu mer

Hon skall sitta längst bak
vara tyst och spak
hållas kort
det är hennes lott




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Kungskobran VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-27 14:37



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Den tiden är förbi här hoppas jag
2021-06-28

  ULJO
Hoppas verkligen att den sortens män inte längre existerar.
2021-06-28

  Nils-Robert
Det man hoppas alla skall ha lämnat bakom sig. Tyvärr många kvar på det tåget
2021-06-27

  Bengt H VIP
Läser texten som såväl human som humil och hemul.
2021-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP