Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mindfulness


Så befriande det är 
att slösa med tiden.
Låta tankarna puffa 
förbi,
inte drunkna i allt 
som rör sig.
Det är en konst 
att bara tomglo. 


 




Fri vers (Fri form) av Miss M
Läst 219 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-06-27 15:27



Bookmark and Share


  PFJS
Din text fångar så vackert det tidsslöseri man gärna ägnar sig åt ibland.

Tror Alan Watts sa en gång något i stil med att "stilla mediation är det mest perfekta sättet av alla sätt att slösa tid. Du sitter och gör ingenting. Och det är hela poängen. Vad kan slösa tiden bättre än det?" (löst citerat från minnet)

Gillar förövrigt användandet av ordet "tomglo" - det blev så träffande!
2022-09-11

  Monica Lindgren
Det lär vara nyttigt också, att stanna upp och göra ingenting ibland. Det händer saker inom en och man lagrar energi. Så fortsätt att "tomglo" lite till. Roligt ord förresten.
2021-07-08

    Elisabeth Nilsson VIP
På kornet diktat om att bara vara och låta tiden gå.
2021-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Miss M
Miss M