Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration : Sommarnatten av Lottie Ålhed


Sommarnatt

Sommarnatten behöver inget månljus
mörkret är skingrat för en tid
Snart tar höstens mörker över
vi lyser oss fram på stigen
längtar efter dagen då mörkret släpper
räddar oss in i stugan




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-28 08:34



Bookmark and Share


  Gawain
Höstmörker är nog lite mysigt, tända ljus och närhet. Vårsol och sommar har sina stunder men hösten kryper liksom inpå.
2021-06-30

    Lena Staaf VIP
Även denna text är en fin beskrivning av sommarnatten!
2021-06-28

  Lottie Ålhed VIP
Inspirerande med andras alster.Visst är det ! Kul att kunna inspirera och bli inspirerad.
2021-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP