Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2017-03-08 20:58 av the wildcat (medlemsid: 79522)


Fick aldrig vara där Peter Parker



Läser dina ord inför nya året
en svart gardin drogs ned över håret
ångesten och sorgen du känner
Jag vill finnas där hos dig
när du smärtan känner
gett dig dag och inte natt
Finns ingen rättvisa i världen
Det är så mörkt och ensamt i själen
när jag hör hur du känner
hör smärtan genom mina ögon
smärtan din
Himmel och jord brinner
meningen försvinner

anm
glömmer aldrig de blockerade kanalerna
för du inget skulle höra
de sinnessjuka vandalerna
då föddes jag ur sorgen
att läsa är delta och förstå
när jag ser ditt foto och läser dina sår
breder ut korten över vad som hänt
för mig inget skämt
vulkanen brister lava rinner
bränner ner skogar
grymhet har ett fasansfullt namn
fängelse lindrigt
straffläger i öken utan vatten och bröd
förstår inte människor som trampar
på redan skadad är


Älskade klokuggla finns inga ord som varken
skriver sorgen eller smärtan
att det finns levande som utger sig för vara människa

en korsning mellan varulv och satan ?








Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 78 gånger
Publicerad 2021-06-28 19:19



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Galningar är de
2023-01-25

  morgonstjärna VIP
en del dagar försöker men så uppsöker mig röken, ord kan inte förklara.
2022-02-10
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP