Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slukat hygge

Ängshavre och starr

tycks nu glupskt sluka hygget

Stigen ligger dold




Bunden vers (Haiku) av Elinor Sörensson VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-07-02 16:50



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Kanske väntar stigen på att återuppväckas när skogen befolkas av kloknande människor.
2021-07-02

  BenGust VIP
De är som mänskan.
Vill gärna bre ut sig.
2021-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP