Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En midsommarnattsdröm


Vi intar ängens alla blommor.
Med doft av sommar och sol
dansar vi midsommarvalsen.
Och när du tittar på mig
stannar blåklockorna
och jag ser hur mycket
du älskar mig.




Fri vers (Fri form) av Miss M
Läst 173 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-07-02 22:02



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Vacker kärleksdikt!
2021-07-08

    Lena Staaf VIP
Vackert, innerligt!
2021-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Miss M
Miss M