Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bryta mark

Du skulle bryta mark, som alla före dig,
säg mig, vart leder din stig i vägen




Fri vers av Duncan
Läst 100 gånger
Publicerad 2021-07-03 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Duncan