Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Böljeslag



Jag vill driva som spillran ut över havet
tills jag når en ödslig strand
där ska jag vandra i mitt samarkand
jag vill klamra mig fast vid de nakna klipporna
och väckas av sjöfåglarnas sång
jag vill känna hur regnet sköljer mig ren
och somna med sandkakan
i famn
jag vill vaggas till sömn av stjärnorna
som vandrade sin gång





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2021-07-04 16:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP